Startti Plus -palvelu - asiantuntija-arvio aloittavalle yrittäjälle, Lappi

Startti Plus on Lapin TE-toimiston maksuton arviointi- ja neuvontapalvelu starttirahaa hakevalle. Saat henkilökohtaisen tapaamisen asiantuntijan kanssa, arvion liikeideasi kannattavuudesta ja toteuttamiskelpoisuudesta sekä käytännönläheistä neuvontaa yrittäjyytesi arkeen. Palvelun lopuksi saat kirjallisen asiantuntija-arvion ja kehittämissuunnitelman.

Yrittäjän motivaatio

Menestyminen edellyttää aina vahvaa motivaatiota. Mikä sinua ajaa eteenpäin, miksi haluat yrittäjäksi etkä halua pysyä vaikkapa palkkatyössä. Mitä haluat yrittäjänä saavuttaa ja mitkä ovat tavoitteesi? Lähtökohdat menestyksekkäälle uralle näyttävät hyviltä, mikäli olet tunnistanut tulevien asiakkaidesi tarpeita, likipitäen palat halusta täyttää ne ja tiedät ainakin osapuilleen miten ne voisi järkevästi täyttää. Moni yrittäjäksi alkava on väsähtänyt nykyisiin töihinsä ja haluaa muutosta, joka voisi olla vaikkapa yrittäjäksi alkaminen. Pohdi huolella, kumpi sinulla on voimakkaampi motiivi, uuden imu vaiko vanhan työntö? Uuden imun pitäisi voimakkaampi.

Resurssit

Pääosa alkavista yrityksistä tuottaa palveluita. Investoinnit ovat yleensä pieniä ja taloudellinen riski kohtuullinen. Yrittäjyys on vuosien haave, uuteen tulevaan uraan on varauduttu ammattitaidon ja osaamisen kehittämisellä, verkostoitumalla, oerehtymällä markkinaan jne.

Liiketoimintamahdollisuuksien tunnistaminen

Yrittäjyyden perustana on aina toimiva liikeidea. Käymme läpi miten liikeidea on syntynyt ja miten olet markkinan, kysynnän ja tulevien asiakkaidesi tarpeet tunnistanut. Kilpailutilateen arviointi, kannattavuus ja rahoitus sekä kehittämismahdollisuudet sisältyvät myös palvelun sisältöön.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja