Simo Alaruikka

[vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1540980333649{padding-top: 200px !important;padding-bottom: 100px !important;background-image: url(https://cambiosolutions.fi/wp-content/uploads/2018/09/services_bg.png?id=825) !important;background-position: 0 0 !important;background-repeat: repeat !important;}” el_class=”sc-custom”][vc_column][vc_row_inner css=”.vc_custom_1539666428364{padding-bottom: 20px !important;}”][vc_column_inner css=”.vc_custom_1532080731674{padding-right: 50px !important;}” offset=”vc_col-lg-8 vc_col-md-8″][fahbiz_vc_section_title extra_class=”margin-bottom-50″ title_head=”h2″ title=”Simo Alaruikka, yrittäjä” background_title=”Simo Alaruikka” google_fonts=”font_family:Dancing%20Script%3Aregular%2C700|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal” text_align=”left” title_margin=”0 0 18px 0″ sc_spacing=”47px” font_color=”rgba(0,0,0,0.6)” title_color=”#151515″ background_title_color=”#f0f0f0″] 

Ratkaisuja palkitsevaan johtamiseen

Johtaminen – niin asiakkuuksien kuin yrityksenkin – on mukavaa, mutta ei aina helppoa. Se on palkitsevaa ja motivoivaa silloin, kun pärjäät asiakkaiden ja henkilöstön, työtovereiden sekä muiden sidosryhmien kanssa. Kauppa käy ja itselle jää tekemisen ilon ohella sopivasti vaivanpalkkaakin.

 

Hallittavuuden tunne ja hallittavuuden kokemus ovat yllättävän tärkeitä. Yrittämiseen liittyvät riskit, haasteet ja epävarmuus ovat monelle yrittäjälle elämän suola. Ne kutkuttavat jollain ihmeellisellä tavalla mieltä ja houkuttelevat meitä päivästä toiseen puskemaan eteenpäin, kannustamaan ja tukemaan muita sekä jakamaan iloa onnistumisista. Aina ei mene näin hyvin, elämän suolaakin voi olla liikaa. Sitä riittää illoiksi ja viikonlopuiksi, lomatkin se maustaa omalla tyylillään. Tietääkö kukaan, miten riemua voisi jakaa muillekin?!

 

Liika suola on ravinnossa tunnetusti epäterveellistä. Liian pieni määrä taas tekee niin ruuasta, työstä kuin yrittämisestäkin mautonta, jopa tylsää. Haluamme haasteita, mutta liian suuri määrä ristiriitaisia tavoitteita ja tuskaisen hitaasti eteneviä uudistuksia alkaa ensin väsyttää, sitten kyllästyttää ja lopuksi uuvuttaa. Kohta ongelmia onkin jo aivan riittävästi.

 

 

Miksi Cambio?

Cambio Solutions on valmennuksen ja johtamisen palveluita tuottava asiantuntijayritys. Rapeat 20 vuotta esimies- ja johtotehtävissä yksityisissä, kunnallisissa ja valtion julkisissa organisaatioissa sekä opetussektorilla ovat vaatineet, opettaneet ja antaneet paljon. Yrittäjänä en pelkästään toteuta itseäni ja tee vain sitä mikä tuntuu hauskalta, vaan yhdistän palveluihini sitä kokemusta jota olen matkan varrella kerännyt.

 

 

Valmennamme PK-, mikro- ja kevytyrittäjiä sekä yritystoimintaa käynnistäviä.. Tärkeimmät palvelumme ovat liiketoiminnan kehittämisen, asiakkuudenhallinnan ja -johtamisen, myynnin ja myynnin johtamisen ratkaisut sekä talouden haasteet.

 

Cambio tarkoittaa italian ja espanjan kielissä muutosta. Muutoksen tekemiseen – pienin tai isommin askelein, mutta aina määrätietoisen suunnitelmallisesti ja omalla itse valitulla vauhdilla – tarjoamme kumppania.

 

Toimintatapamme tulee etunimestäni; S=Suunta, I=Innostus, M=Motivaatio, O=Osaaminen.

 

 

 

 [/fahbiz_vc_section_title][/vc_column_inner][vc_column_inner el_class=”text-right” offset=”vc_col-lg-4 vc_col-md-4 vc_hidden-md vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][vc_single_image image=”1779″ img_size=”full”][fahbiz_vc_contact_info title=”Ota yhteyttä” title_tag=”h4″ contact_email=”[email protected]” contact_number=”0400 395953″ social_fb=”https://www.facebook.com/simo.alaruikka” social_twitter=”https://twitter.com/SimoAlaruikka” contact_form=”1675″ contact_layout=”3″ contact_items=”{”Enabled”:{”info”:”Info”,”mail”:”Mail ID”,”phone”:”Phone”,”social”:”Social”},”disabled”:{”address”:”Address”,”form”:”Form”}}” social_icons_type=”squared”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]