Valmennukset

Valmennukset

Tuemme erityisesti mikro- ja pienten yritysten toiminnan kehittymistä ja kasvua tarjoamalla välineet asiakastyön ja päivittäisen työn johtamiseen sekä valmentamalla.

 

Uskomme kokemusten jakamiseen ja keskinäiseen oppimiseen sekä ryhmävalmennuksiin.

 

Kevytyrittäjävalmennukset

Töitä voi Suomessa tehdä työntekijänä työsopimuksella tai yrittäjänä. Kolmanneksi, erittäin kiinnstavaksi mahdollisuudeksi on muodostunut ns. kevytyrittäjyys. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että  toimit kuin yrittäjä eli sovit työstä sisältöineen, hintoineen ja aikatauluineen tilaajan kanssa. Työ laskutetaan laskutuspalvelun, ei siistoimeksiantajalta. Laskutuspalvelu tilittää työstä tekijälleen palkan, josta on vähennetty lakisääteiset kulut kuten ennakonpidätys. Työntekijälle laskutuspalvelu on todella helppo, ei tarvita yrityksen perustamisia, byrokratiaa eikä mitään muutakaan hankalaa. Laskutuspalvelu sopii loistavasti henkilöille, joka haluavat tehdä työkeikkoja kun niitä löytyy. Se soveltuu erinomaisesti niille, jotka haluavat testata tuote- tai palveluideoidensa kysyntää. 

Kevytyrittäjän palveluita ostavalle yritykselle avautuu parhaimmillaan aivan uusi maailma, joka voi ratkaista kertaheitolla monta ongelmaa. Jos olet laajentamassa liiketoimintaasi tai palkkaamassa uutta tai jopa ensimmäistä työntekijää voit kokea palkkauksen riskit niin suuriksi, että katsot viisaimmaksi olla palkkaamatta ketään.

Kevytyrittäjyys voisi olla toimiva ratkaisu näissä tilanteissa; sovit työstä tekijän kanssa ja maksat työstä normaalin laskun. Voit jatkaa näin vaikka kuinka kauan tai sitten vaikkapa palkata henkilön työsuhteeseen.

 

Valmmennuksissa käymme läpi keskeisimmät liiketoiminnan osa-alueet: markkinat/kysyntä, asiakkuudet ja asiakkuuksien hallinta, markkinointi ja myynti, talousasiat ja hinnoittelu. Lopuksi laadimme yhdessä yksityiskohtaisen toteutussuunnitelman suunnitelmallisen etenemisen varmistamiseksi. Parasta antia lienee se, että valmennuksesa olevat sparraavat, kannustavat, jakavat kokemuksiaan ja tukevat toisiaan. Valmennus avartaa myös näkemystä yrittäjyydestä, se ei ole eikä sen pidä olla yksin tapahtuvaa puurtamista.

 

 

Myyntivalmennukset

Myynti on yrityksen tärkein prosessi, ilman myyntiä ei tunnetusti ole liiketoimintaa. Asiantuntevat myyntivalmennuksemme auttavat sinua suunnittelemaan myyntiä ja johtamaan sitä tuloksellisesti. Valmennuksisa käymme huolella läpi strategiset valinnat, kenelle myytte, millä toimenpiteillä alatte huolella rakentaa asiakaspääomaa.

 

Myyntityö sijaitsee liiketoimintaprosessien ytimessä.

-Simo Alaruikka

Kysy lisää tai pyydä tarjous

0400 395953