Uudelle yrittäjälle

Cambio avustaa nopeissa muutostilanteissa, modernein välinein.
Tutustu palveluihimme, ota yhteyttä ja ensimmäinen askel kohti tehokkaampaa liiketoimintaa.

Yrittäjäksi tullaan tuhansia teitä. Eikä yhtä ja oikeaa yrittäjyyttä ole. Oman liiketoiminnan ymmärtäminen ja erilaisten bisnesmallien läpikäynti ammattilaisen kanssa kannattaa aina. Kanssakulkijan kanssa alun karikot väistetään ja tulevat väylät tarkentuvat. Siksipä ota yhteyttä ja katsotaan, miten sinun yrityksen ensi askeleet otetaan. 

Uuden yrittäjän maksuton neuvontapalvelu. Palvelu antaa uudelle yrittäjälle valmiudet kannattavaan yritystoimintaan ja kasvuun. Liiketoimintasuunnitelma laaditaan starttirahaa haettaessa sekä päivitetään jatkorahoituksen/hakemuksen yhteydessä. Avattava, mikä jatkohakemus, mitä sillä tehdään ja kuka saa?

Asiakas saa konkreettista ohjausta ja käytännönläheistä neuvontaa omiin yrittäjävalmiuksiin, liiketoiminnan edellytyksiin, kannattavuuteen ja kehittämiseen sekä myyntiin ja markkinointiin.

Starttirahakauden päättyessä laaditaan kehittämissuunnitelma, jonka taataan yrittäjyyden kehitys kustannustehokkaaksi ja tavoitteelliseksi.

Palvelu on maksuton, ja se haetaan TE-toimiston kautta.

Turvallinen tapa testata omaa liiketoimintaa on aloittaa se sivutoimisesti. Into ja rohkeus kasvaa kokemalla/tekemällä. Turvallinen siirto päätoimiseksi yrittäjäksi tehdään harkiten ja tavoitteellisesti. Suurin riski liittyykin yrittäjän talouteen. Siksipä siihen valmistautumalla ja systemaattisesti suunnitellen nukutaan yrittäjyyden yötkin hyvin.

Yrittäjyydessä tavoitteet on syytä asettaa korkeammalle. Edellytyksen maailmalle menosta on syytä tiedostaa jo alkuvaiheessa. Pienesti ei kannata ajatella. Business Finlandin Innovaatiosetelin tuella päästään jo tutkimaan markkinat, ja kiikaroimaan jo kauemmas horisonttiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja

Pyydä lisätietoja alla olevan lomakkeen kautta. Voit olla myös suoraan yhteydessä minuun puhelimitse tai sähköpostitse.

Puh: 0400 56554 44 tai [email protected]


    PuhelimitseSähköpostillaEn halua yhteydenottoa

    Tästä puhutaan