PALVELUT

Yrittäminen on antoisaa, kun tietää minne on menossa. Käytännöllisen kanssakulkijan kanssa matka on mukava. 

Uudelle yrittäjälle

Yrittäjäksi tullaan tuhansia teitä. Yhtä ja oikeaa yrittäjyyttä ei ole olemassa. Oman liiketoiminnan ymmärtäminen ja sen toteutuksen läpikäynti ammattilaisen kanssa kannattaa. Kanssakulkijan avulla alun karikot väistetään ja tulevat väylät tarkennetaan. 

Uuden yrittäjän ensi askeleet alkavat näin 

 • StarttiPlus, uuden yrittäjän maksuton neuvontapalvelu. Palvelu antaa uudelle yrittäjälle valmiudet kannattavaan yritystoimintaan ja kasvuun. Liiketoimintasuunnitelma laaditaan starttirahaa haettaessa sekä päivitetään jatkorahoituksen/hakemuksen yhteydessä. Avattava, mikä jatkohakemus, mitä sillä tehdään ja kuka saa?
 • Sivutoimisesta päätoimiseksi yrittäjäksi
  Turvallinen tapa testata omaa liiketoimintaa on aloittaa se sivutoimisesti. Into ja rohkeus kasvaa kokeilemalla ja tekemällä. Turvallinen siirtyminen päätoimiseksi yrittäjäksi tehdään harkiten ja tavoitteellisesti. Suurin riski liittyy yleensä yrittäjän talouteen. Siksipä siihen valmistautumalla ja systemaattisesti suunnitellen nukutaan yrittäjyyden yötkin hyvin. 
 • Sittenkin suoraan maailmalle?
  Yrittäjyyden arki on pienten asioiden tekemistä, mutta tavoitteet on syytä asettaa korkeammalle. Edellytykset maailmalle menosta – kansainvälistymisetsä –  on syytä tiedostaa jo alkuvaiheessa. Business Finlandin Innovaatiosetelin tuella päästään jo tutkimaan markkinat, ja kiikaroimaan kauemmas horisonttiin. 

Yrittäjän kanssakulkija

Toisinaan kokenut konkarikin kaipaa kanssakulkijaa. 

Jokaisella meillä on sokeita pisteitä omassa ajattelussa. Näistä tilanteissa tarvitaan kanssakulkijaa, jonka kanssa voi jakaa omia kokemuksia ja tuntemuksia sekä pohtia tulevaisuutta. 

Kun kaipaat näkemyksiä, keskustelukumppania, muutosprosessin läpivientiä,  muuta vetoapua tai jopa tilapäistoimitusjohtajaa, pohdi näitä: 

 • Liiketoiminnan kurssin laaja tarkastus
  • liiketoimintastrategian puntarointi, henkilöstön ottaminen osakkaiksi, liiketoiminnan kehittämishankkeen käynnistämistä, ja  siihen tarvittavia työkaluja.
 • Liiketoiminnan muutosvaiheen ja-prosessin läpivienti
  • Toimitusjohtajapalvelut määräajaksi
  • Muutosprosessin läpivienti
  • Esimiestyöskentelyn ohjaaminen

Ota yhteyttä, kun kaipaa uutta näkemystä liiketoimintaasi. 

Matkalla maailmalle​

Kotimaan markkinoiden lisäksi ostavia asiakkaita on maailmallakin. Matka maailmalla on aina rohkea  päätös. Soitellen sotaan ei kuitenkaan kannata lähteä. Laajan asiantuntijaverkoston ja joustavan rahoituksien turvin tämäkin siirto onnistuu.

Ota yhteyttä, kun mietit matkaa maailmalle.

Uudistu tai kuole​

Kotimaan markkinoiden lisäksi ostavia asiakkaita on maailmallakin. Matka maailmalla on aina rohkea  päätös. Soitellen sotaan ei kuitenkaan kannata lähteä. Laajan asiantuntijaverkoston ja joustavan rahoituksien turvin tämäkin siirto onnistuu.

Ota yhteyttä, kun mietit matkaa maailmalle.

Kassavirta

Kassavirran kääntäminen positiiviseksi, on jokaisen yrittäjän elinehto. 

Hyödylliset työkalut ja asiantuntijan konkreettiset neuvot auttavat tilanteessa jos toisessa.

Miten myytävän tuotteen kysyntää voidaan kasvattaa? Valitse itsellesi yksi tähän hetkeen tärkein tuote, josta saat suoraan hyötyä tähän hetkeen.  

Valitse näistä omaan toimintaasi ensimmäinen ratkaisu

 • Soittorobotti laittamaan vauhtia myyntiin. Yhteistyökumppanimme robotti soittaa yli 300 puhelua 10 minuutissa, tehokkuus on 2500 –kertainen ja kustannukset minimaaliset ihmiseen verrattuna. Kokeile uutta tapaa toteuttaa uusasiakashankintaa, myyntikampanja, asiakastyytyväisyyskysely tai kokeilla lisämyyntimahdollisuuksia nykyisille asiakkaille   
 • Myynti- ja asiakkuuksien johtaminen
 • Markkinointiviestinnän palvelut (markkinoinnin ja myynnin palvelut)

LÄHETÄ POSTIA

Täytä alla oleva lomake. Vastaamme viestiisi tuota pikaa.  


  PuhelimitseSähköpostillaEn halua yhteydenottoa

  Tästä puhutaan