Minustako yrittäjä?

Onko sinulla liikeidea, jonka toimivuutta haluaisit testata turvallisesti, mutta et uskalla tai halua vielä alkaa päätoimiseksi yrittäjäksi?

Turvallisin tapa testata omaa liikeideaa on aloittaa yritystoiminta sivutoimisesti palkkatyön, opiskelun tai vaikkapa perhevapaan ohessa. Testaat asiantuntijan tuella liikeideaasi pienellä riskillä, kartoitat asiakaskuntaa sekä tuotteidesi kysyntää, hinnoittelet, selvität rahoitustarpeet, sopisimman yritysmuodon. Saat myös  käyttöoikeus Yrittäjän kanssakulkija -palveluun ym.

Palvelussa voit olla mukana maksimissaan 12 kk. Tapaamiset voidaan toteuttaa myös pien-/vertaistukiryhmissä. 

Palvelu on osa Lapin Ely-keskuksen Business Personal Trainer -palvelua ja se on lappilaisille asiakkaille maksuton. Muualla Suomessa asuville teemme palvelusta tarjouksen. 

Palveluun voidaan liittää lisämaksullinen markkinointi ja asiakkuuksien hankinta -valmennus, verkkosivut ja kävijäseurannan asentaminen, kartoitus toimialasi parhaista markkinointikeinoista. 

Ilmoittaudu palveluun oheisesta linkistä ja valitse asiantuntijaksi Simo Alaruikka tai Heidi Alariesto, otamme sen jälkeen sinuun yhteyttä:

https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/d00c58f3-01d3-4093-986b-b9bbf4c7a6db?displayId=Fin2319573

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja