Business Personal Trainer -palvelu, Lappi

Suunnitteletko yrittäjyyttä tai oletko juuri aloittanut päätoimisen yritystoiminnan? Business Personal Trainer (BPT) -palvelu on Lapin TE-toimiston ja työllisyyden kuntakokeilun asiantuntijapalvelu yrittäjän uraa suunnitteleville sekä korkeintaan kaksi vuotta päätoimisena yrittäjänä toimineille. Palvelu on maksuton.

Alkava yrittäjä jää liiketoiminnan aloittamisen jälkeen usein hankalaan palvelutyhjiöön; Yrityksen perustajille tarkoitetut palvelut olet jo käyttänyt, mutta yrityksesi on vielä niin nuori, ettet voi käyttää vaikkapa yritysten kehittämispalveluita. Business Personal Trainer -palvelu mukautuu näihin tarpeisiin.

Palvelun sisältö:

  • Henkilökohtaista palvelua ja sparrausta
  • Tukea ja apua oman yrittäjyyspolun suunnitteluun sekä yrittäjyyden alkuvaiheen eri tilanteisiin
  • Sisältö suunnitellaan tarpeesi mukaiseksi alkukartoituksen perusteella
  • Palvelussa voit olla mukana maksimissaan 12 kk
  • Tapaamiset voidaan toteuttaa myös pien-/vertaistukiryhmissä.

Missä vaiheessa liityt mukaan palveluun?

Voit olla Business Personal Trainer -palvelussa korkeintaan 12 kk, siksi kannattaa miettiä, missä vaiheessa saat suurimman hyödyn palvelusta. Suosittelemmekin, että otat yhteyttä asiantuntijaamme ja varmistat, milloin sinun kannattaa hakeutua palveluun.

Suositeltavin vaihe on ensimmäisen toimintavuoden loppu tai toisen alku. Olet saanut kokemuksia yrittäjänä toimimisesta, markkinoinut ja myynyt, tutkinut kirjanpidon raportteja sekä saanut palautetta. Yritystoiminta ei ole vielä vakiintunutta ja jatkuvuus varmistunut.

Palvelussa analysoit asiantuntijamme kanssa lähtötilanteen, määrittelet tavoitteet ja teet toimenpidesuunnitelman. Tavoitteena on kokeneen asiantuntijan tuella varmistaa, että saat yritystoiminnastasi kannattavaa ja että se tuottaa sinulle riittävän toimeentulon kohtuullisella riskillä.

Business Personal Trainer -palvelua voit hyödyntää myös silloin, kun yritystoimintasi alkaa kasvaa tai löydät uusia kiinnostavia mahdollisuuksia joihin haluaisit tarttua. Kasvuvaiheessa tarvitset aina kumppaneita ja usein jopa uuden työntekijän. Tarvitset sparraajaa riskien ja kasvun hallintaan, liiketoimintamahdollisuuksien arviointiin, rekrytointeihin ja rahoitukseen.

Asiantuntijamme kanssa voit selvittää vaikkapa sen, miten henkilöstötarve on järkevin kattaa: palkkaatko työntekijän, ostatko palvelun joltain yritykseltä tai henkilöltä joka laskuttaa laskutuspalvelun kautta.

Harkitse myös palvelumuotoilua. Sitä voit hyödyntää nykyisten palveluiden kehittämiseen ja uusien palveluinnovaatioiden luomiseen, kulujen karsimiseen tai palvelun aineettoman arvon kasvattamiseen.

Hae palveluun oheisesta linkistä. TE-toimisto käsittelee hakemuksesi, otamme sen jälkeen yhteyttä palveluun hyväksytyille:

https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/d00c58f3-01d3-4093-986b-b9bbf4c7a6db?displayId=Fin2319573

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja