Business Personal Trainer -palvelu, Lappi

Suunnitteletko yrittäjyyttä tai oletko juuri aloittanut päätoimisen yritystoiminnan? 

Business Personal Trainer (BPT) -palvelu on Lapin TE-toimiston ja työllisyyden kuntakokeilun järjestämä maksuton asiantuntijapalvelu yrittäjyyttä suunnitteleville, uusille alkaville yrittäjille, starttirahayrittäjille sekä kahden vuoden sisällä päätoimisen yrittäjyyden aloittaneille. Palvelu on maksuton, osallistuminen ei velvoita aloittamaan yritystoimintaa.

Business Personal Trainer -palvelu on alkavien yrittäjien palvelutarjontaa täydentävä, sen ei ole tarkoitus olla päällekkäinen muiden palveluiden kanssa. Alkavana yrittäjänä putoat liiketoiminnan aloituksen jälkeen hyvin usein hankalaan palvelutyhjiöön; Yrityksen perustajille tarkoitetut palvelut olet jo hyödyntänyt, mutta yrityksesi on vielä niin nuori ja kehitysvaiheessa sekä tarpeesi sellaisia, ettet voi käyttää vaikkapa yritysten kehittämispalveluita. Business Personal Trainer -palvelu mukautuu näihin tarpeisiin.

Palvelun sisältö:

  • Henkilökohtaista palvelua ja sparrausta
  • Tukea ja apua oman yrittäjyyspolun suunnitteluun sekä yrittäjyyden alkuvaiheen eri tilanteisiin
  • Sisältö suunnitellaan tarpeesi mukaiseksi alkukartoituksen perusteella
  • Palvelussa voit olla mukana maksimissaan 12 kk   
  • Tapaamiset voidaan toteuttaa myös pien-/vertaistukiryhmissä.

Missä vaiheessa liityt mukaan palveluun?

Voit olla Business Personal Trainer -palvelussa korkeintaan 12 kk. Siksi sinun kannattaakin miettiä, missä yritystoimintasi vaiheessa saat suurimman hyödyn palvelusta.

Suosittelemme, että otat yhteyttä asiantuntijaamme ja varmistat, milloin sinun kannattaa hakeutua palveluun ja mihin asioihin erityisesti tarvitset apua.

Erittäin suositeltava vaihe on esim. starttirahakauden päättyminen tai ensimmäisen toimintavuoden loppu tai toisen alku. Tuossa vaiheessa olet saanut runsaasti kokemuksia yrittäjänä toimimisesta, markkinoinut ja myynyt, tutkinut kirjanpidon raportteja sekä saanut palautetta palveluistasi. Yritystoimintasi ei tässä vaiheessa yleensä ole vielä vakiintunutta ja toiminnan jatkuvuus varmistunut.

Business Personal Trainer -palvelussa analysoit asiantuntijamme kanssa yritystoimintasi alkuvaiheet ja kokemukset, teet johtopäätökset ja toimenpidesuunnitelman seuraavalle toimintavuodelle. Tavoitteena on kokeneen asiantuntijan tuella varmistaa se, että yritystoimintasi on kannattavaa ja tuottaa sinulle riittävän toimeentulon kohtuullisella ja hallittavalla riskillä.

Business Personal Trainer -palvelua voit hyödyntää myös silloin, kun yrityksesi lähtee voimakkaaseen kasvuun tai kansainvälistyy jo varhaisessa vaiheessa. Tarvitset sparraajaa riskien ja kasvun hallintaan, liiketoimintamahdollisuuksien arviointiin, rekrytointeihin, rahoituksen hakemiseen ym.

Yritystoiminta ei aina lähde käyntiin odotusten mukaisesti huolellisesti suunnittelusta, omista ponnisteluista sekä aktiivisesta markkinoinnista ja myynnistä huolimatta. Kyllästymiseen asti tuttu COVID-19 lienee tunnetuin esimerkki siitä, että kaikkiin ympäristössä tai omassa elämässä tapahtuviin muutoksiin on täysin mahdoton varautua. Kriisitilanteissa – pienemmässäkin – on tärkeintä reagoida nopeasti. Hakeudu silloin Business Personal Trainer -palveluun, jotta saat tilanteesi normalisoitua ja yrityksesi suunnan määriteltyä mahdollisimman pian.

Business Personal Trainer -palvelua voit hyödyntää myös silloin, kun normaalit yrittäjäkoulutukset ja/tai -valmennukset eivät jostain syystä sovellu tarpeisiisi tai niihin osallistuminen ei ole mahdollista. Näitä tilanteita voivat tyypillisesti olla vaativat, henkilökohtaista ohjausta vaativat liikeideat tai liikeideat, joihin sisältyy luottamuksellisia tai ehdottomasti salassapidettäviä asioita.

Hae palveluun oheisesta linkistä. TE-toimisto käsittelee hakemuksesi, otamme sen jälkeen yhteyttä palveluun hyväksytyille:

https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/d00c58f3-01d3-4093-986b-b9bbf4c7a6db?displayId=Fin2319573

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja